המלצה למרפאת שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

17/06/2012 | 00:27 | מאת: אלמונית

שלום, אני בת 32 ונמצאת מזה שנתיים במעקב בבית חולים קפלן ( במרפאת השד) אני חברה בקופת חולים מכבי ומתחילת שנה אין להם יותר הסדר עם קפלן ולא נותנים לי התחייבות ולכן אינני יכולה יותר להגיע לקפלן.... אני סובלת מציסטות,בעבר שאבו לי כמה , ומכאבי תופת לאחרונה... חייבת דחוף בדיקה חוזרת אך לא יודעת לאיזה בית חולים כדאי לפנות( גרה בדרום אבל לא רוצה לא סורוקה ולא ברזילאי, מתלבטת בין הדסה לבין אסף הרופא, תל השומר, איכילוב) איפה יש רופאים הכי טובים /מומחים טובים/ ציוד מתקדם וחדיש אודה מאוד להמלצות, שמות של רופאים תודה ושבוע טוב

אלמונית בכל בתי החולים אשר הזכרת יש מכוני בריאות שד טובים מאד גם למכבי יש מכונים מצויינים לממוגרפיות וUS ואני ממליצה לך למצוא כירורג/ית טובים בתחום בקהילה לצורך המעקב השוטף בברכה ד"ר תמי קרני

19/06/2012 | 13:18 | מאת: יבגניה (ג'ני)

שמעתי דברים טובים על תל השומר , לא בדקתי , כי אני בכללית.

מנהלי פורום בריאות השד