בדיקת כירורג

דיון מתוך פורום  בריאות השד

09/06/2012 | 20:13 | מאת: מאיה

שלום רב, בת 30 בהריון בשבוע 12, הייתי אצל כירורג שד עקב גירוד בפטמה- הוא מצא שזה הורמונלי לחלוטין. בשד ימין הוא כתב - בכיוון השעה 6, 1 סמ מהעטרה נמושה מלאות בקוטר של 2 סמ ללא גבול מוגדר א-סימטרי לשד השני, קרוב לוודאי FCC, ללא ממצא חשוד. הוא ביקש שאלך לבצע US . האם הממצא מדאיג לכיוון סרטן? או שאני יכולה להיות רגועה? ולמה הוא התכוון? הרופא אמר שהוא מעדיף לבצע US על מנת לאשרר את האבחנה, אבל אני ממש לחוצה.

מאיה בוקר טוב הרופא שלך כותב לפי מה שאת העברת כי מבנה השדיים כנאה תקין.כיוון שאין לו יכולת לראות ולהרגיש כמו מכשיר US כדי לאשר את אבחנתו הוא נזקק גם לבדיקת הUS לאחר ביצוע הUS אפשר יהיה לדעת בודאות האם אכן אבחנתו נכונה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד