גוש בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

05/06/2012 | 15:34 | מאת: עליזה

לפני כעשרים ושש שנה עברתי נתוח להסרת גוש שפיר (פידרואדינומה) רק אמרו לי לאחר תשובה שלא הורדו את הכל נשארה צלקת הייתי במעקב 3 שנים וזהו לפי כשנה כאב לי החזה עשיתי אולטראסאונד וגילו לי שוב גוש לאחר ביופסיה זה אותו סוג שמחתי לשמוע האם יש סכנה שזה יתפתח לגוש ממאיר ? מספיק לעשות מעקב כל 6 חודשים?

עליזה שלום שאלתך ספציפית מידי וכמובן שמצבך ובדיקותיך לא ידועות לי. פיברואדנומה שהיתה והוצאה מהשד לפני 26 שנים כנראה לא קשורה למה שמצאו עכשיו. התשובה כמובן מאד כללית ולא מתיחסת ישירות אליך בוקר טוב ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד