שלום,

דיון מתוך פורום  בריאות השד

05/06/2012 | 12:52 | מאת: תמי

אני בת 18 , ולפני כמה חודשים הבחנתי באי סימטריות בגודל השדיים שלי , השד הימני יותר גדול מהשמאלי . בחודש האחרון הוא גדל אפילו יותר וההבדל כבר ממש גדול ובולט לעין ... עד כדי כך שהחזייה קטנה עליי בצד הימני וגדולה בצד השמאלי ואני לא מרגישה בנוח ללבוש חולצות צמודות בכלל . בחודש האחרון גם התחלתי לסבול מכאבים בשד הימני ... בשבוע וחצי האחרונים הכאבים גברו ואתמול התחיל לכאוב לי גם השד השני . עברתי היום בדיקת אולטרסאונד והיא יצאה תקינה , ב"ה אין גושים ולא דלקת .. אבל אמרו לי לפנות דחוף לרופא כירוג . יש לי סיבה לדאוג ? אני ממש בלחץ ואני לא יודעת מה לעשות ... אני מתביישת להבדק אצל רופא ויש תור לרופאה רק בעוד חודש ...

05/06/2012 | 15:29 | מאת: אני

לדעתי אם אמרו לך דחוף לכירורג אז שיתנו לך הפניה שזה דחוף. אבל את יכולה לפנות עם זה לרופא המשפחה ולבקש שיתן לך הפניה דחופה לכירורג ואז יתנו לך תור מידי. חודש זה באמת רחוק...

מנהלי פורום בריאות השד