ציסטות בחזה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/05/2012 | 22:43 | מאת: חנה

שלום רב, אני בת 51 וסובלת מזה כ-6 שנים מצ'יסטות בחזה. כאחת לחודש אני מבקרת מרכז לבריאות האישה ועוברת שאיבה של הצ'יסטות, אך הן חוזרות בכל פעם מחדש. האם יש טיפול למניעתן או טיפול נוסף פרט לשאיבתן?

חנה שלום ציסטות בשד בגיל הפוריות אינן מחלה ולכן אין צורך ל"טפל" בהן. לא ברורה לי סיטואציה בה צריך לשאוב ציסטות כל חודש. אם האיזור חשוד להיות בעיה צריך לשלוח ביופסיה ואם אין בעיה להפסיק לשאוב. אני בעד התיעצות ובדיקה כירורגית. לא לשכוח להביא לבדיקה את כל האולטרה סאונדים שנעשו יחד עם השאיבה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד