פצע/פצעון על שד שמאל-על הפטמה-דחוף

דיון מתוך פורום  בריאות השד

20/05/2012 | 09:55 | מאת: אלמונית

שלום, לפני מספר חודשים כארבעה נהיה לי פצע/צעון על הפטמה בצד שמאל, למען האמת לא יחסתי אליו יותר מידי יחס.עכשיו ראיתי שהוא נהיה עם מוגלה-ולצערי באמת נגעתי בזה,אף שלא יודעת למה..טעות.יצא מזה חומר לבן סמיך והרבה יחסית,הפצעון לא כזה קטן.יחסית... ולאחר שהתחלתי לקרוא דברים בנושא החשש התחיל לעלות יש לציין שיש לי אקנה בפנים ובגב למעלה ובחזה למעלה-מטופלת ברוקוטן כחודש.-התוצאות מדהימות. יש לציין שאני מטופלת ברוקוטן פעם שניה בחיים לאחר שנתיים כאשר הטיפול הקודם הצליח, מה שכן בפעם שניה להתפרצות אקנה זה הופיע על הגב ועל החזה מה שלא קרה בפעם הראשונה ואיני יודעת אם זה קשור א.לאן לפנות?האם לרופא עור קודם?או מיד ללכת למקום אחר? ב.אני ממש לא יודעת, אין לי במשפחה רקע לסרטן השד כלל.לכן איני יודעת מה לחשוב אשמח לתשובה ולעזרה דחופה

אלמונית שלום אני ממליצה מאד לגשת לבדיקה כירורגית בהקדם אפשרי בברכה ד"רתמי קרני

29/05/2012 | 18:13 | מאת: אלמונית

שלום רופא עור בדק ואמר שזה נראה לו דומה לבלוטת חלב נרשמתי לכירורג הולכת אליו ביום ראשון לבדיקה בכל אופן גם בהמלצת הרופא עור שלי כמו כן יש לציין שיש על הפצעון- נקודה לבנה כזאת באמצע הפצעון לא מוגלה פשוט נקודה לבנה כזאת... זה לא כואב וזה מזערי אבל בכל אופן חושבת ששווה לעשות בדיקה מקיפה

מנהלי פורום בריאות השד