הפרשות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

11/05/2012 | 14:18 | מאת: אביה

היי אני בת 21 אני נוטלת גלולות הרבה שנים וחזרתי ליטול כבר כמעט כחצי שנה , אני מקיימת יחסים כמעט כול יום עם בן זוגי אתמול התחילו לי הפרשות אדומות בהירות וכמו גרגרים ביחד עם השתן מלווים בכאבים בבטן התחתונה ותחושת שריפה באזור החיצוני אשמח לקבל תשובה מה הגורם ואם זה יכול ליהיות הריון כאשר אני נוטלת גלולות חשוב לציין שאני מעשנת

11/05/2012 | 20:44 | מאת: רוית

הי, זה פורום הקשור בבריאות השד ופחות מה שאת מאתרת לדעתי. אני חושבת שיותר מתאים אם כבר פורום גניקולוגיה נשמע כמו דלקת בדרכי השתן או אבנים בדרכי השתן מקווה שתרגישי טוב.

מנהלי פורום בריאות השד