פצע

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/03/2012 | 10:11 | מאת: מניקה

שלום רב, אני מניקה מזה ארבעה וחצי חודשים. לפני שלושה שבועות הופיע לי פצע (כמו חצקון, עם תוכן לבן) בצד השד לכיוון בית השחי. לאחר שניקזתי אותו הוא החלים תוך מספר ימים ונותר כתם סגלגל בהיר באותו מקום. הבור שוב "התמלא" החצ'קון הזה. האם יש סיבה לדאגה? אני משתמשת בחזיות הנקה, וכאשר השד גדוש ייתכן ויש במקום זה נקודת לחץ מאחת החזיות. תודה לתשובתכם בהקדם!!!

02/03/2012 | 10:13 | מאת: מניקה

שכחתי לציין כי הפצע לחלוטין נייד ושטחי לחלוטין ואין שום משיכה של הרקמה מתחתיו או גוש עמוד יותר שמחובר עליו

מניקה יקרה כנראה מדובר ב"חצקון" פשוט אולם רצוי לגשת לבדיקה כירורגית אולי בכל זאת יש דרך חלב לעור במקום זה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד