US שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

19/03/2009 | 13:19 | מאת: רעיסה

שלום, אני בת 62\ אם ל2 , במשפחה - סרטן שד לאמא בגיל 58 . בבשגרתית של ממוגרפיה - מבנה סמיך,עקב זה הופנתי ל - US שדיים. תוצאות US ; שד ימין: בשעה 7 -ציסטה באורך 0.5 ס"מ בשעה 8 - ציסטה באורך 0.6 ס"מ אין עדות לגוש סולידי בבית השחי אין בלוטות מוגדלות שד סמאל בשעה 7 -ציסטה באורך 0.5 ס"מ בשעה 6 סמוך לפיטמה הסטיידות עדינה באורך 21 ס"מ אין עדות לגוש סולידי בבית השחי אין בלוטות מוגדלות רציתי לדעת על מה מדובר, ומה הם המלצתך בנושא. תודה

רעיסה שלום לא ברור לי מה המשמעות של הסתידות "ארוכה" , וקרוב לודאי כי מדובר ב21 מ"מ ולא ס"מ. אני מציע להביא את הצילום למרכז לבריאות שד ולהתיעץ עם רנטגנולוג לגבי ההסתיידות. לציסטות ,אם אין בהם שום דבר ספציפי מיוחד, אין כל משמעות בברכה, דר יצחק פפו

מנהלי פורום בריאות השד