ביופסיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

19/01/2012 | 09:25 | מאת: ורד

שלום אני בגיל 50 ועברתי ביופסיה בעקבות גוש בשד. שתוצאותיה - גלילים ופירורים של רקמת שד פיברוטית לרוב. ניתן לראות רקמה קולגנית-היאלינית עם מעט צינורות שד ללא ממצא חריג. באחד הגלילים נמצא צינור מורחב עם תסנין דלקתי כרוני קל מסביבו. אין סימני ממאירות. יש לציין שהביופסיה נלקחה בוודאות מתוך הגוש. מצ"ב דיסק צילומים. מה נהוג לעשות במצב זה ? תודה

ורד שלום נהוג לחזור לכירורג/ית אשר שלחו אותך לבדיקה עם כל התשובות כדי לסכם את תדירות המשך המעקב הרפואי. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד