חוסר סימטריה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

16/03/2009 | 09:08 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 30 ומתכננת בחודשים הקרובים להכנס להריון. יש לי שדיים קטנים במיוחד, כאשר השד הימני קטן יותר מהשמאלי, ואף נדמה לי שאיננו מגיב לשינויים הורמונליים שמתרחשים בגופי (לפני מחזור וכו'). שאלתי היא האם סביר להניח שאוכל להניק בשד זה? האם מדובר בבעיה והאם יש לה פתרון? בתודה מראש ויום טוב!

דנה שלום חוסר סימטריה בד"כ זאת בעיה אסטטית ולא תפקודית. רצוי להבדק ע"י כירורג טרם ההריון רק לצורך תעוד צורת ומבנה השד. אין קשר בד"כ בין גודל השד ויכולת ההנקה ממנו. כמו כן זה לא בר שינוי בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד