גוש

דיון מתוך פורום  בריאות השד

20/11/2011 | 13:05 | מאת: מג

בת 41, עשיתי בדיקה שגרתית אולטרסאונט וממוגרפיה שיצאה תקינה. באולטרסאונד היו מספר ציסטות וחלקן עם תוכן. כמו כן הודגם גוש סולידי קטן בגודל 4 מ"מ. הרופאה הבודקת אמרה לחזור לביקורת בעוד 3 חודשים. בהתיעצות עם הכירורג ביקשתי לבצע ביופסיה לגוש.שלושה ימים לאחר הביובסיה אני מרגישה את גוש דבר שלא הרגשתי לפני הביובסיה האם זה רגיל? מה זה גוש סולידי?

מג שלום גוש סולידי הוא גוש מוצק . הגוש שאת מרגישה אחרי הביופסיה יכול להיות שטף דם במקום. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד