"גולה" בשד בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

15/11/2011 | 06:05 | מאת: אלה

שלום רב, ילדתי לפני מספר ימים ואני מניקה הנקה מלאה. ביום-יומיים האחרונים השדיים עם גודש. אתמול הרגשתי בעת מישוש השדיים כי באחד השדיים ישנן שתי "גולות" קשות (קשות יותר מאשר שאר השד אשר נוקשה מחמת הגודש). אודה לכם אם תאמרו מה לדעתכם הדבר וכיצד ניתן לפתרו (האם יש לחשוש חלילה מסרטן או שמא זו אחת התופעות של ההנקה?) תודה רבה, אלה

אלה שלום גושים ,גולות ועוד תחושות גודש וכאב מאפיינים את השבועיים שלשה הראשונים בהנקה. אם הגושים לא מתרככים או נעלמים 3 שבועות אחרי לידה גשי לבדיקה כירורגית מזל טוב ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד