דליפה מהשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

14/09/2008 | 09:58 | מאת: תמרי

שלום בת 52 פלוס סיימתי לקחת כדורי מינולט (לפני כחודש וחצי) עקב מניעת מיומה?ציסטה? ולפני כן התחילה דליפה קטנה מהשד (ועקב זה החלטתי לסיים עם הגלולות). עבר לתקופה קצרה ושוב חזר במעט. בינתיים גם המחזור נעלם. האם תופעה זו היא אחת התופעות של גיל הבלות?

בקר טוב תמרי הפרשה מהפטמה אינה דבר שגרתי גם לא בגיל הבלות. ואני ממליצה שתבדקי ע"י כירורג. תעברי ממוגרפיה ואולטרה סאונד ורק אז נוכל לומר בודאות אם יש בעיה או אין. בברכה ד"ר תמי קרני

14/09/2008 | 13:35 | מאת: תמרי

האם יכולה להיות עוד סיבה כמו יתר הורמונים או סיבה אחרת חוץ מאשר לחשוב לכיוון גידול? תודה

מנהלי פורום בריאות השד