שינויים בשד בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  בריאות השד

19/01/2009 | 17:43 | מאת: סיגל

האם בגיל המעבר ייתכנו שינויים בשד? כמו התנפחות ורגישות לפני מחזור (שלא יודעים מתי יגיע....). לפני כשנתיים הוציא לי כירורג ציסטה מודלקת מבין שני השדיים וטען שיש סכוי שתחזור. האם חלילה יכולה לחזור בתוך השד?? תודה

סיגל שלום לשאלתך הראשונה שינויים בשדיים בגיל המעבר, אכן יש שינויים ,יכולות להיות תחושות טרום מחזור ולפעמים אף כואב או רגיש יותר מבעבר. השאלה השניה ציסטה מודלקת בעור בין השדיים, האם זה יכול לקרות שוב, התשובה כן כמו כל דבר אחר , אין קשר ביזה לבין בעיות ברקמת השד עצמה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד