כאבים במקביל ללב בגב, ובצידי השד השמאלי ובבית השח

דיון מתוך פורום  בריאות השד

08/01/2009 | 10:50 | מאת: מיטל

שלום, אני בחורה בת 29, מלפני חודש וחצי אני סובלת מכאבי שרירים בגב וכתפיים ( בלי קשר יש לי שני בלט דיסק בצוואר)וכאב בצד של השד השמאלי וכאב בעומק בית השחי, הכאבים מלווים בחולשה ובדפיקות לב מהירות,בעיקר בבוקר,הכאבים הללו בגב התחילו במקביל עם התעוררות בלילה בבהלה עם דופק לב מהיר וחולשה וגרון יבש (אחרי שאני שותה מים בלילה ונרגעת אני חוזרת לישון כאילו כלום לא קרה, מוזר!) הכאב בגב במקביל ללב החל לאור הלילות הללו כאילו שנתפס לי משהו מעוצמת דפיקות הלב. בנוסף עברתי בדיקות דם , בבדיקה הראשונה נראה שיש לי חלבונים גבוהים בדם ובעיה בבלוטההתריס (תת פעילות) בבדיקה הדם הנוספת שעשיתי הכל התאזן ויצא תקין.כמו כן עשיתי אקג והכל תקין הייתי אצל אורטופד והוא טוען שיש מצב לדלקת לא כימית בגב(אבל הכאב זז כל הזמן ממקום למקום) אבל, עדיין אני מתעוררת בבהלה עם קצב מהיר בלב , והכאב הזה מושלך לי בכאב עמום לגב (כמו מכת קור) וגם לבית השחי השמאלי ובצד השד.......וכרגע אני מרגישה כמו קור בגוף מלווה בכאב ראש!!!!!!! האם זה בעיה בשד או בבית השחי (אין לי שום בלוטה באיזור) או אולי מלחץ סמוי? מה עושים זה כבר חודש וחצי יום בא וים הולך.......אני בקושי מתפקדת בבוקר וגם עייפה מחוסר שינה.....רופאת המשפחה המליצה לי על התעמלות אבל אני מרגישה חלשה פיזית או נפשית מהלחץ שמא זה משהו כמו סרטן...

שלום מיטל כל מה שאת מתארת מאד לא אופייני לסרטן שד. אם את נורא מודאגת בכל זאת אני ממליצה שתלכי להבדק אצל כירורג/ית שד ותיפטרי מהדאגה המיותרת הזאת. בברכה ד"ר תמי קרני כירורגית שד

מנהלי פורום בריאות השד