תחושת דקירה/עקצוץ בשד שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות השד

22/07/2010 | 10:32 | מאת: ס.

שלום ד"ר! כבר קצת יותר מחודש יש לי תחושה של דקירה/עקצוץ בשד שמאל במקום אחד ליד הפטמה בזמן נגיעה/לחיצה עליו. התחושה יותר חזקה כשהפטמה משוחררת, וכמעט לא מורגשת כאשר הפטמה מזדקפת. התחושה חולפת לאחר מספר נגיעות, אבל אח"כ חוזרת שוב. מרחתי משחה טבעקוטן כשבועיים, אך זה לא עזר. לא נראה לי, שזה קשור למחזור (התופעה התחילה יום לפני הווסת ביוני, והמשיכה גם בזמן הווסת ביולי). אני בת 36, 2 ילדים, בריאה בד"כ, ללא גלולות, מחזור סדיר יחסית. האם יש סיבה לחשוש? צריך לגשת לבדיקת כירורג? תודה.

ס. יקרה דפדפי בבקשה כמה שאלות קודם יש תשובה מפורטת לאותה שאלה כמו שלך המופיעה בהמשכים בברכה ד"ר תמי קרני

26/07/2010 | 14:11 | מאת: ס.

אם התחושה לא עברה במשך כחודש וחצי (כלומר, כנראה לא קשורה למחזור), צריך לפנות לכיכורג? תודה.

מנהלי פורום בריאות השד