יצירת קשר

דיון מתוך פורום  בריאות השד

11/12/2008 | 20:33 | מאת: עינבל

היי ד"ר קרני, עברתי אצלך ניתוח להסרת גוש שפיר לפני כ-12 שנה (בגיל 18), אמרת לי שהגוף שלי מייצר גושי שומן ואכן צדקת ויצאו לי עוד 2 גושים שצמחו עם השנים ועם ההריון. לאור העובדה שהינך רופאה ואדם מדהים, הייתי מעוניינת לחזור לטיפול אצלך ואם אפשר דרך הביטוח הפרטי, איך אפשר ליצור עימך קשר? תודה.

ענבל שלום תודה על המחמאות. ליצירת קשר שלחתי דוא"ל שבת שלום ד"ר תמי קרני

15/12/2008 | 08:38 | מאת: עינבל

ד"ר קרני בוקר טוב, תודה על תשובתך, אך לא צירפת לי אימייל ליצירת קשר עימך, נא שילחי לי שוב. תודה

מנהלי פורום בריאות השד