ויטמין פרנטאל בתוספת ויטמין A

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

30/10/2013 | 14:19 | מאת: שרי

הרופאה רשמה לי תוסף ויטמינים מסוג פרנטאל התוסף כולל 1500 IU של ויטמין A וכן 1500 IU של בטא קרוטן השאלה שלי, האם בגלל שקראתי שבטא קרוטן יכול להיות מסוכן לעובר, עדיף להימנע מסוג כזה של ויטמנים ? יש לציין כי על האריזה כתוב לנשים הרות ומניקות האם הרופאים וחברות התרופות לא מודעות לכך שויטמין A ובטא קרוטן יכול להיות מסוכן בהריון מה דעתך האם לבקש ויטמין מסוג אחר ?

שרי שלום התכשיר פרנטל מיועד לנשים הרות ומניקות. הרכבו הותאם לנשים הרות ואין בהרכב (הכולל מספר ויטמינים ובטא קרוטן) סיכון כלשהו לעובר זאת במינונים הרשומים בתכשיר בהצלחה

מנהל פורום תרופות בהריון