כאבי ראש

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

26/10/2013 | 21:12 | מאת: anna

שלום; אני סובלת מכאבי ראש ובדרך כלל לוקחת נורופן. אקמול לא עוזר לי בכלל. כרגע אני מתכננת הריון. האם יש המלצה להפסיק לקחת נורופן עוד לפני הניסיון להיכנס להריון? אם כן, כה זמן לפני? באילו משכחי כאבים ניתן להשתמש חוץ מאקמול? תודה.

אנה שלום, ניתן להשתמש באקמול ובאופטלגין לפי הצורך. כמו כן, בתחילת הריון ניתן להשתמש גם בנורופן(שאקמול ואופטלגין אינם עוזרים) בהצלחה ד"ר קליגר חגית

27/10/2013 | 17:47 | מאת: עדי

בהריון עצמו אסור נורופן. רק אקמול ובאישור רופא גם אופטלגין. באופן כללי אני נמנעת מנורופן, היה לא מזמן את הסיפור אם הילדה שהגיעה למצב של אי ספיקת כליות בגלל נורופן וגם מקרה על בחורה צעירה שכמעט מתה בגללו... מלחיץ. לא מתקרבת אליו.

מנהל פורום תרופות בהריון