נטילת תרופות לפני שידעתי על ההריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

18/10/2013 | 22:11 | מאת: שני

שלום בימים האחרונים גיליתי שאני בהריון. בתקופה שלא ידעתי שאני בהריון הייתי מצוננת מאוד, עם שיעול קשה ואלרגיות קשות ולקחתי את הכדורים הבאים: אריוס לאלרגיה , לא זוכרת כמה לקחתי, לדעתי לא יותר מ4-5 פעמים בחודש האחרון קולדקס כשלוש פעמים במשך יומיים שלושה וסירופ לשיעול שלוש פעמים ביום יומיים שלושה ( סירופ מחברה אמריקאית שרכשתי בבית מרקחת ללא מרשם( איך אפשר לדעת אם נגרם נזק לעובר? תודה

שלום שני התרופות שציינת אינן מסכנות את העובר, וגם לא הסירופים מדכאי השיעול הנמכרים ללא מרשם רופא בהצלחה ד"ר קליגר

מנהל פורום תרופות בהריון