פנרגן כדורים לאלרגיה בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

14/10/2013 | 10:16 | מאת: אורית

שלום, אני בהריון בשבוע 11.2 בשבוע האחרון התחלתי להתגרד באזור המתניים ולאחר כמה ימים הגירוד הגיע גם לירכיים. האזור המגרד נראה עם נקודות אדומות קטנות ובולטות. רופא הנשים שלי אמר שזו אלרגיה ואמר לי לקחת פנרגן כדורים. אני מאוד מוטרדת מזה מכיוון שאני לא רוצה לקחת כדורים בהריון. 1. האם יש סיכוי שהאלרגיה/פריחה הזו תעבור מעצמה? 2. האם יש משהו טבעי שאני יכולה לנסות? (ניסיתי קרם לחות וגם אלוורה וכלום לא עזר). 3. אם בכל מקרה אין ברירה, האם הכדור לא מסוכן לעובר? אין לכדור שום השפעה על העובר? תודה!

1. בוודאי שכן, אבל חבל לסבול 2. לא ידוע לי על תכשירים טבעיים שנמצאו יעלים במקרים הללו. אם לא תהיה הטבה לאחר ימי טיפול בסנרגן - כדאי לפנות לרופא עור 3. הסנרגן אינו מסוכן לעובר, תרופות אנטיהסטמיניות כדוגמת התרופה הזו אינן מסוכנות לעובר.

מנהל פורום תרופות בהריון