השפעת התרופות רסיטל 20 מ"ג וקסנאגיס 0.5 מ"ג בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

17/08/2013 | 00:27 | מאת: יסמינה

שלום רב יש לי חברה שרוצה להיכנס להריון ובאותו זמן היא מקבלת רסיטל 20 מ"ג וקסנאגיס 0.5 מ"ג פעם ביום והיא אם לשלוש בנות הקטנה היא בת 3 שנים והאם התחילה לקבל התרופות האלה לפני רק שנה וחצי האם היא יכולה להיכנס להריון בלי להפסיק את התרופות שהיא מקבלת ואם כן יש לזה תופעות לוואי, ואם היא לא יכולה להפסיק את התרופה במהלך ההריון איך זה ישפיע עליה ועל העובר אני מבקשת להסביר לי בפירוט כל מה שקשור בנושא הזה ,הרופא המטפל אמר לה שהתרופות לא משפיעות על ההריון תודה מראש

יסמינה יקרה יעוץ מפורט בנושא זה ניתן במסגרת מרפאה ולא דרך הפורום ניתן לתאם תור למרפאה ליעוץ תרופתי בהריון בטל-03-6974000. ביה"ח איכילוב, המרכז לבריאות האשה.

מנהל פורום תרופות בהריון