פטריות בגב בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

20/06/2013 | 22:19 | מאת: אלונה

שלום ד"ר, אני בשבוע 35 להריון ויש לי הרבה כתמים חומים סוג של פטריות בגב ומעט בבטן. קיבלתי מרופא עור להשתמש בשמפו אגיספור Brfonazole 1% נגד פטריות ועלי לרחוץ כל יום עם ספוג את פלג הגוף העליון. שאלתי אם חומר זה מסוכן לשימוש בהריון ויכול לגרום נזק לעובר? כי הרופא עור לא ידע להגיד לי ב 100% שלא. והאם פטריות שלא טופלו עד היום יכלו לעשות נזק כלשהו לעובר? תודה

שלום אלונה, התכשיר ניתן לשימוש בעת הריון לא ידוע על השפעה שלילית כלשהי על העובר, לא כל שכן כשמדובר בשימוש חיצוני,בשבוע מתקדם. בברכה, ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון