תרופות פסיכיאטריות והריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

21/04/2013 | 14:27 | מאת: עדי

שלום חגית אני נוטלת 3 סוגים של תרופות פסיכיאטריות: ציפרמיל, פרפנן ולמיקטל. האם ידוע לך איסור לקיחה של התרופות הללו בזמן הריון? אני די בטוחה שנכנסתי להריון לפני כ- 3 ימים. אני צריכה תשובה מידית היות ועד היום בערב עוד יכולה לקחת פוסטינור. פניתי גם לפסיכיאטרית שלי ומחכה לתשובה ממנה. תודה עדי

ניתן לשימוש בעת הריון. ממליצה שתקבלי יעוץ ממרכז טרטולוגי, המתמחה בנושא של תרופות בהריון. את מוזמנת לפנות למרפאה אותה אני מנהלת בבית החולים "ליס" (איכילוב) לצורך קבלת יעוץ מפורט בנוגע לשימוש בתרופות אלה בתקופת ההריון וההנקה.

מנהל פורום תרופות בהריון