ונאלפקסין xr בהיריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

02/04/2013 | 15:44 | מאת: נטע

שלום, אתמול גיליתי להפתעתי שאני בהיריון. כוון שמדובר בהיריון לא מתוכנן אני נוטלת ונאפקסין xr במינון של 150 מג ביום. מה כדאי לעשות? אני לא רוצה לקחת את הכדור בהיריון. האם זה שאני בתחילת היריון, לבטח שבוע חמש, אומר שמאוחר מדי והנזק לעובר נעשה?

שלום נטע אני מציעה שתפני בהקדם להתייעצות במרפאה ליעוץ תרופתי בהריון במרכז לבריאות האשה באיכילוב.בינתיים המשיכי בטיפול בתרופה. התרופה משמשת לטיפול בהפרעות דיכאון וחרדה בעת הריון. בברכה, ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון