פרנטל בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

28/03/2013 | 22:32 | מאת: אדוה

שלום ,אני בשבוע 20+2 הייתי אצל דיאטנית היום לקבל תפריט לתזונה נכונה הברזל של מאוד נמוך,בבדיקת איירון יצא 44 מוגלובין 10.5 אני נוטלת פריפול פעם ביום בצהריים אחרי אוכל ,והיא ביקשה ממני גם לפני השינה לקחת פרנטל אך הרוקחת ראמרה לא לקחת בלילה לא לקחת עם חלב להפריד שעתיים מכל מוצר שהוא גבינה. התקשרתי לדיאטנית אמרתי לה מה שהרוקחת אמרה והיא עדיין בתוקף טוענת שאני צריכה לפני השינה לקחת פרנטל. האם זה בסדר לקחת לפני שינה? תודה מראש ..

אני מניחה שכוונת הדיאטנית היתה להפריד בין נטילת כדור פריפול לכדור פרנטל על מנת לאפשר ספיגה מיטבית של הברזל שבתוכו. ניתן ליטול את הפרנטל עם כל ארוחה. עדיף להמתין כשעה לפני או אחרי מוצרי חלב כדי לשפר את ספיגת הברזל.

31/03/2013 | 11:11 | מאת: אדוה

לקחת לפני השינה או לא ?

מנהל פורום תרופות בהריון