תרופות נגד אסטמה ותיכנון הריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

15/03/2013 | 17:38 | מאת: ויוי

שלום, אני אסמטית ומתכננת להורות לילד שני . העניין שרופא ריאות נתן לי תרופה חדשה כי תוצאות תפקודי הריאות שלי לא יצאו טובות לאחרונה-לתקופה של חצי שנה תרופה חדשה-פוראדיל שאותו לא ניסיתי - יחד עם פלקסוטייד משאף. רציתי להתייעץ האם מותר עם פלקסוטייד להורות ואם לא מהו פרק הזמן שבו גוף אמור "להתנקות" מההשפעה של התרופה ועד לכניסה להריון? תודה מראש

ניתן להשתמש במשאף פליקוטייד בעת הריון. ריכוז התרופה המגיע מהריאות למחזור הדם וזמין למעבר דרך השילייה נמוך יחסית. ניתן לקבל יעוץ תרופתי נוסף במסגרת המרפאה ליעוץ תרופתי בהריון ובהנקה בביה"ח "איכילוב". טלפון לזימון תורים: 03-6974000 בהצלחה! ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון