דוקסילין בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

08/02/2013 | 03:32 | מאת: רוני

שלום רב, אתמול גיליתי כי אני בהריון בסוף השבוע השביעי. עד שלשום לקחתי דוקסילין פעמיים ביום במשך שמונה וחצי ימים לטיפול בדלקת בצוואר הרחם. האם יש סיכון לעובר? מודאגת מאוד... תודה,

עד היום אין עדויות לתוספת סיכון לעובר כתוצאה מחשיפה לדוקסילין בטרימסטר הראשון. התרופה איננה מומלצת לשימוש במהלך הטרימסטר השני והשלישי. לצורך קבלת יעוץ נוסף ניתן לפנות למרפאה ליעוץ תרופתי בהריון בביה"ח "ליס".

28/10/2013 | 17:54 | מאת: מירי

היי, שאלתי היא בדיוק אותו הדבר, אני מוטרדת מאוד , הרפא לא היה אופטימי לגבי זה שלקחתי דוקסלין בזמן שנכנסתי להריון, מעניין אותי לדעת שהכול היה בסדר עם הבחורה שרשמה את ההודעה הזו.

מנהל פורום תרופות בהריון