שימוש בנרידרם מתחילת ההריון דחוף!!

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

13/01/2013 | 20:02 | מאת: לימור

שלום ד"ר חגית מיום שנכנסתי להריון ,השתמשתי במשחה נרידרם למריחה בין שתי אצבעות הידיים עקב גרד . לא ידעתי שהשימוש אסור בשליש הראשון להריון . מרחתי את המשחה משהו כמו 2-3 פעמים ביום אבל לא כל יום .אני מאד מאד מודאגת כעת אני בשבוע 25 ושאלתי היא האם יכול להיגרם נזק לעובר עקב השימוש שנעשה בשליש הראשון? אנא ד"ר חגית עני לי אני מאד לחוצה . תודה רבה !

לא ייגרם כל נזק מכך. אל דאגה. המשך הריון קל בברכה, ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון