אקמול פוקוס בהנקה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

12/01/2013 | 19:30 | מאת: תמר

אתמול סבלתי ממיגרנה קשה ביותר , נשברתי ונטלתי 2 אקמול פוקוס, אחרי חצי שעה בערך הקאתי המון, לאחר 4 שעות הנקתי את ביתי בת החודש. רציתי לדעת אם הזקתי לה באיזשהו אופן או שהכדורים לא הספיקו להיספג ואם כן מה זה אומר?

גם אם הכדורים שנטלת ניספגו, לא ייגרם כל נזק לתינוק

13/01/2013 | 01:35 | מאת: תמר

מומלץ שלא ליטול את הטבליות הללו מדי יום משום מהן מכילות קופאין ואספירין. מרכיבים אלה עלולים להצטבר בגוף התינוק היונק משום שהמטבוליזם אצלו אינו בשל מספיק. משום שנטלת שני כדורים, אין כל חשש שמרכיבים אלה יגיעו לרמות גבוהות בדמו. חשוב כמובן באופן כללי,לשם לב אם התינוק איננו מתנהג כשורה,לגשת לבדיקת רופא ילדים. זה נכון תמיד..

מנהל פורום תרופות בהריון