הדברה בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

03/01/2013 | 10:29 | מאת: לחוצה

שלום, היום בבוקר מבצעים הדברה במקום עבודתי, אני בשבוע 5 ולא מעוניינת לספר עדיין על ההריון. כמובן שהיום לקחתי יום חופש ולא אגיע לעבודה. ביררתי לגבי החומרים שמשתמשים בהם בהדברה,זו הדברה ירוקה המבוססת על פירתרואידים ללא זרחן כלל. שאלתי היא כזו- במשך כל סוף השבוע המקום יאוורר, האם בטוח בשבילי ולעובר לחזור לשם ביום ראשון? תודה

03/01/2013 | 23:06 | מאת: ד"ר חגית קליגר

ההנחיות לגבייך דומות להנחיות שאר העובדים, ללא תלות בהריון עצמו.

03/01/2013 | 23:06 | מאת: ד"ר חגית קליגר

ההנחיות לגבייך דומות להנחיות שאר העובדים, ללא תלות בהריון עצמו.

מנהל פורום תרופות בהריון