חיסון נגד שפעת

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

02/01/2013 | 19:23 | מאת: שני

שלום, בת שלושים בריאה בדרך כלל. שבוע 21 הריון ראשון. שוקלת לקבל חיסון נגד שפעת כי שמעתי שזה מומלץ לנשים בהריון. לפני ההריון אף פעם לא התחסנתי וגם לא חליתי. מה ההשפעה של החיסון ומהם הסיכונים? תודה רבה

קיימת חשיבות רבה בקבלת חיסון לשפעת במהלך הריון ולא ידועות השפעות שליליות על האם או העובר. החיסון יעיל במניעת מחלת השפעת ובמניעת סיבוכיה, בייחוד במהלך הריון, מצב בו שיעור הסיבוכים כתוצאה מחשיפה לוירוס השפעת עולה משמעותית.

מנהל פורום תרופות בהריון