האם לנסות להרות בזמן שימוש בקלוטרי?

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

15/12/2012 | 22:19 | מאת: טלי

אני לוקחת עכשיו טיפול של קלוטרי (טבליה ואגינלית שמטפלת בקנדידה) לשלושה ימים.אני מנסה להיכנס להריון בחודשים האחרונים ולבינתיים ללא הצלחה. לא הייתי רוצה לפספס את ימי הביוץ החודש. עכשיו זהו היום השני של הטיפןל. מחר היום השלישי. האם מותר מחרתיים לנסות להיכנס להריון כי יום זה הוא אחד מהימים הפוריים שאמורים להתחיל היום. מחרתיים עדיין ישארו חלקיקי קלוטרי בנרתיק. האם זה מסוכן לעובר?

שלום טלי התכשיר קלוטרי הוא תכשיר אנטיפיטרייתי אשר מותר ובטוח לשימוש בזמן הריןן. אין כל מניעה להשתמש בו בעת תיכנון הריון בברכה, ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון