CMV בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

30/10/2012 | 14:25 | מאת: מיכל

אני בשבוע 20 להריוני, ונמצאו לי בתחילת ההריון נוגדני IGG של CMV, כלומר חליתי במחלה בעברי. היום פגשתי בחברה לעבודה, ששוחחתי עימה 4 דקות ארוכות כשבסופן התברר לי כי יש לה CMV POSITIVE (כאשר היא גם בהריון בשבוע 30, ונדרשה לבצע בדיקת מי שפיר). השאלה אם יש לי סיכוי לחלות/ להדבק/ להדביק את עוברי גם בCMV?

הסיכוי להדבקה חוזרת - מינימלי, משום שאת מחוסנת, לא כל שכן זמן החשיפה עם החולה היה קצר ביותר.ניתן לחזור על בדיקת הנוגדנים בשנית שבועיים לאחר החשיפה ל CMV

מנהל פורום תרופות בהריון