מס תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

02/10/2012 | 06:57 | מאת: גל

בוקר טוב ,דר קלינגר אני בהריון שבוע 6 אחרי IVF ונוטלת מס כדורים: PTU בגלל היפרטירואידיזם אחרי הלידה הראשונה+אסטרופן+ דפוסטון+ גדילן מצוי (הדבר היחיד שגרם לאיזון באנזמי הכבד עם נטילת הPTU)+פרנטל+ טבליות וגנליות של אנדומטרין. האם זה סביר? תודה וחג שמח

שלום גל ראשית השילוב סביר בהנחה שקיימת אינדיקציה רפואית ואני מניחה שנירשם לך ע"י רופא הפיריון והאנדוקרינולוג שלך. אם עדיין אין לך רופא מומחה באנדוקרינולוגיה אני ממליצה לך למצוא רופא כזה להמשך טיפול וניטור תפקודי הבלוטה בעת הריון. הטיפול ההורמונלי הוא תמיכתי, זמני, וניתן לנשים לאחת טיפולי הפרייה. אם יתעוררו שאלות נוספות, ניתן לפנות אליי במסגרת המרפאה הטרטולוגית ( יעוץ תרופתי בהריון) אשר ממוקמת בבית החולים איכילוב בהצלחה ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון