תכשירים קוסמטים

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

02/03/2010 | 00:12 | מאת: הריון

שלום רב, אני בהריון, שבוע עשירי. לפני ההריון וגם אולי פעמיים בתחילתו השתמשתי במסיכה מהקוסמטיקאית שלי ( אין לי מושג מה מרכיביה), האם ישנם דברים קוסמטים שאסור להשתמש בהם בהריון? זה יכול להיות מסוכן? אני יודעת למשל שרטינול אסור לשימוש אבל אין לי מושג מה היה במשחה הזו... האם יש קרמים שאסור להשתמש בהם וכו,? אם תוכל לעזור על סמך המידע הדל הזהף אני אשמח!

02/03/2010 | 21:48 | מאת: ד"ר אריאל מני

אין ספק שנגזרות של רטינול מאוד לא רצויות בהריון, אציע לברר את מהות המשחה שקיבלת בהצחלה דר אריאל מני

מנהל פורום תרופות בהריון