VABEN והנקה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

20/01/2010 | 16:52 | מאת: נירה

שלום ד"ר יפת אני מניקה תינוק בן שנה וארבעה חודשים כשלוש פעמים ביממה. לאחרונה קרו מספר אירועים אישיים שגרמו לי להתקפי חרדה. בהמלצת הרופא אני אמורה לקחת עפ"י מידת הצורך כדור VABEN (במינון מקסימלי של 1 ליום). מה ההשפעה על לקיחת כדור אחת לכמה ימים על ההנקה? האם הדבר בכלל מותר? בברכה, נירה

23/01/2010 | 20:58 | מאת: דר' יובל יפת

זה לא גורם לו נזק, אבל יכול לעבור בחלב ולהוריד את העירנות שלו. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון