רואקוטן בהריון-דחוף.

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

18/01/2010 | 16:26 | מאת: כוכבית

לקחתי 2 כדורי רואקוטן כאשר לא ידעתי שאני הרה.משום שנטלתי גלולות יסמין .כדור אחד לפני שהתחלתי את הגלולות והשני בסיום הגלולות כלומר כשאני הרה כחמישה שבועות ...מה עושים?

20/01/2010 | 00:39 | מאת: דר' יובל יפת

קרוב לוודאי שלא צריך לעשות כלום. אנא פני גם לפורום תרופות בהריון באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון