סטרוקורט

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

17/01/2010 | 07:46 | מאת: טלי

אנחנו מנסים להכנס להריון. בימים אלו בעלי לוקח את התרופה סטרוקורט.(בשל צינון ואלרגיה) האם יש להמנע מכניסה להריון במשך התקופה בה נלקחת התרופה? האם יש לכך איזשהי השפעה?

19/01/2010 | 08:25 | מאת: דר' יובל יפת

מבחינת הבטיחות לריון המתפתח, אין בעיה עם הטיפול של בעלך. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון