דימונה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

13/01/2010 | 11:59 | מאת: אורית

אני בחודש 9 בשבוע 37.6 וסבלתי במשך יומיים מאגו תפוס ולא יכולתי לתפקד. אתמול נתנו לי אביטרן נר והכאבים חלפו השאלה איך זה ישפיע על העובר -דחוףףף

18/01/2010 | 08:48 | מאת: דר' יובל יפת

ככלל, עדיף שאלה כזו לשאול טרם הטיפול ולא אחריו. אין בעיה עם הטיפול שקבלת. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון