תחילת הריון וחיסון לשפעת החזירים

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

12/01/2010 | 19:34 | מאת: ל

שלום רב הנני מאובחנת כחולת בסרקואידוזיס ודלקת ריאות אאיזונופלית- שכעת בשליטה. לבקשת רופא ריאות ביצעתי את החיסון נגד שפעת החזירים ללא האדגיובנט (בכדי למנוע תגובה אלרגית ועוררות מחלה).כמו כן אני מנסה כבר זמן מה להיכנס להריון, ורק לאחר החיסון נאמר לי כי מיודע לנשים בהריון משבוע 14. מה משמעות והשלכות הדבר על עובר? האם יכול לגרום נזק? האם להמתין כעת עם ניסונות נוספות לתק מסוימת? אשמח לכל מידע שתוכל לומר לי, אני ממש מודאגת תודה רבה!

13/01/2010 | 08:57 | מאת: דר' יובל יפת

המתיני 2 ווסתות, ואז ניתן להרות. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון