zinnat בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

04/01/2010 | 19:20 | מאת: קרן

שלום,אני מנסה להכנס להריון, בסביבות ימים אלו אמורה להיות בביוץ. התחילה לי דלקת בדרכי השתן. נתנו לי אנטיביוטיקה ZINNAT 500 MG כדור פעמיים ביום. אחרי 3 כדורים שינו לי למינון MG 250 כדור פעמיים ביום לשבוע. האם למרות האנטיב' יכולה לנסות להכנס להריון, או שעדיף לחכות חודש? תודה

06/01/2010 | 01:10 | מאת: דר' יובל יפת

התרופה שקבלת מותרת לשימוש בהריון. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון