דכאון והריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

29/12/2009 | 13:24 | מאת: שרון

שלום, אני בשבוע 16 הריון שלישי. נוטלת כיום ציפרלקס 20 מ"ג לטיפול בדיכאון. לא עוזר. הפסיכיאטר המליץ על תוספת של אדרונקס או וולבוטרין.הבנתי שאסור בשליש הראשון אך מה לגבי המשך ההריון, זה בטוח? ומה בנוגע לתרופות אלו בהנקה? תודה.

30/12/2009 | 22:09 | מאת: ט

בטיחותן בהריון לא הוכחה עדיין. אנא פני לפורום תרופות בהריון באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון