כליות

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

10/12/2009 | 13:27 | מאת: דינה

בבדיקת שתן יצא שיש הרבה לקוציטים וקצת חלבון הרופאה אמרה שיש כנראה דלקת בכליות. עשיתי אולטרסאונד לכליות ושם ראו שהרחם לוחץ על הכליות ולכן לא כל השתן יוצא כמו שצריך. הרופאה אמרה שזה יכול להיות מאד לא טוב ולכן צריך לקחת תרופות. אני לא נמצאת בארץ ואני לא בטוחה שהרופאים פה יודעים מספיק טוב. מה עוד אפשר לעשות במקרה כזה? האם זה דבר מסוכן? תודה רבה

10/12/2009 | 22:38 | מאת: דר' יובל יפת

מה בתרבית? מה בדיוק ראו בבדיקת הכליות, שגרם להם לקבוע שיש לחץ על המערכת? בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

15/12/2009 | 14:09 | מאת: דינה

לא עשו בדיקת תרבית. בבדיקת שתן רגילה ראו חלבון ולקוציטים והחליטו שזה מהכליות. ובאולטרסאונד ראו שהרחם לוחץ על הכליות. תודה

15/12/2009 | 14:09 | מאת: דינה

לא עשו בדיקת תרבית. בבדיקת שתן רגילה ראו חלבון ולקוציטים והחליטו שזה מהכליות. ובאולטרסאונד ראו שהרחם לוחץ על הכליות. תודה

מנהל פורום תרופות בהריון