אגיסטין בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

07/12/2009 | 11:48 | מאת: רינה

האם מותר להשתמש בתרופות האלה במהלך ההריון: 1.אלוורה אגיסטין 2.קרם אגיסטין3(והאם ניתן לשימוש חיצוני?) 3.טבליות אגיסטין וגינליות 4.אגיסטין v ובכלל מה הן הסמפטומים שמצדיקים טיפול באגיסטין?? תודה רבה מראש על הפורום הנפלא..

07/12/2009 | 23:07 | מאת: דר' יובל יפת

על איזה שבוע הריון מדובר? אגיסטן ניתן לטיפול בפטרת, ובהריון חשוב להבדק ולוודא זאת, ולא לקחת סתם תרופות ללא בדיקה. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון