לפיטור בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

06/12/2009 | 23:36 | מאת: שרון

שלום, אני בת 30 וצורכת כ- 7 שנים 20 מ"ג לפיטור ליום להורדת כולסטרול (תורשתי) בעלון המצורף לתרופה רשום שהתרופה אסורה בהריון. האם יש תחליף ללפיטור בהריון? ואם לא מה עלי לעשות כיוון שללא לפיטור ערכי הכולסטרול שלי גבוהים מאוד. תודה מראש.

07/12/2009 | 00:51 | מאת: דר' יובל יפת

לא ידוע לי על חלופה בזמן הריון. יתכןואין מנוס מהפסקת הטיפול בהריון, אנא התיעצי עם הרופא המטפל לגבי ההשלכות האפשריות. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

07/12/2009 | 09:12 | מאת: שרון

ייתכן ואני בשבוע השני/שלישי של ההריון. ועד כה כן נטלתי את התרופה. האם נטילת התרופה עד פגעה בעובר? האם ישנה דרך לבדוק זאת? שוב תודה רבה

מנהל פורום תרופות בהריון