מגרנות בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

05/12/2009 | 23:16 | מאת: שרונה

אני סובלת ממגרנות תכופות, ולפני ההריון הייתי נוטלת אקסידול או אקמול פוקוס במינון גבוה. האם אסור לקחת אותן בזמן הריון? ואם לא, מה עלי לעשות?

06/12/2009 | 10:28 | מאת: דר' יובל יפת

במהלך ההריון עדיף להסתפק באקמול ואופטלגין ללא תוספות. אם זה לא מספיק, התיעצי עם מומחה למיגרנות. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון