תרופות בזמן הריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

03/12/2009 | 18:55 | מאת: ליאור

אני בת 31 , בהריון ראשון, שבוע 27. בחודש הרביעי להריון, גילו לי דלקת פרקים אחרי שהתלוננתי על כאבי פרקים בכל הגוף שנודדים ממקום למקום בתדירות לא קבועה. הראומטולוגית המליצה על 2 כדורים ביום של פלקוויניל והיות ואני כבר בשבוע ה-27 ורשום על העלון של התרופה שאין ליטול אותה בשליש השלישי אני חוששת להמשיך, רציתי לדעת מה עלי לעשות להמשיך וליטול את התרופה או להפסיקה ? דבר שני שלפני שבועיים החלו לי כאבים מתחת לחזה (נראה לי שזו צרבת- מעולם לא היה לי צרבת לכן אין אני מכירה את התחושה) התחושה היא כמו שריפה בבטן העליונה מתחת לחזה, כיצד ניתן לטפל והאם זה קשור לכדור הפלקוויניל שאני לוקחת ? בתודה מראש ליאור

04/12/2009 | 21:25 | מאת: א

איני רואה בעיה עם הפלקווניל, ממלץ שתתיעצי עם הרופאה שנתנה לך את התרופה, ניתן להתיעץ גם עם פורום תרופות בהריון באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון