הריון עם סוכרת

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

02/12/2009 | 16:31 | מאת: שלומית

אני סוכרתית ומתכננת הריון למרות ששמעתי שלא עשו מספיק ניסוים עם לנטוס בהריון הבנתי שיש רופאים שדווקא ממליצים לנשים להמשיך עם הלנטוס גם בתקופה הזאת, ממה שהבנתי ההריונות והלידות תקינות האם לא ניתן לבסס ניסוים על סמך זה ?

02/12/2009 | 21:59 | מאת: דר' יובל יפת

עדיין מדובר בהליך חדש יחסית, ואם את הולכת על זה, הקפידי על מעקב במסגרת מרפאה מומחית בטיפול בסוכרת בכלל ובהריון בפרט. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון